onsdag 6 januari 2010

-23 ute

Jag, vintern 1976, kolla in jackan och toppluvan :)
Godmorgon, detta är inte normalt nu, -23 ute om inte lite kallare runtomkring. Jag vill inte ens sticka ut nosen men jag är ju tvungen, ska ut med Tyra, blir nog max 5 min och sen måste jag gå till jobbet, brrrrrrrrrrrrrrr kommer och frysa fast på vägen, gillar inte kylan alls. Men sen är de lite konstigt när man åker utomlands och har över +40 då gnäller man att det är för varmt, ingenting passar mig :)
Vad föredrar ni, kyla eller värme?

4 kommentarer:

 1. Så söt du var!...det är du nu också;)

  SvaraRadera
 2. Aldrig är man nöjd;) Antingen är det för kallt eller för varmt. Jag brukar påminna mig själv om att när jag klagar på värmen tänka tillbaka på vintern och när jag klagar på kylan se juli/aug i Alanya framför mig. Sen att det inte gör att jag klagar mindre är en annan femma :-) God morgon!

  SvaraRadera
 3. Det är nog som Kison sa, man är aldrig riktigt nöjd. :) Men så länge det är kallt ute och man har varmt inne så är det okej, och om det är varmt ute och man har svalt inne. :) Skönast är det nog ändå då det är kring +25C tycker jag. :)

  SvaraRadera
 4. hatar kyla ! haltade till doktor i morse med min onda höft och när jag kom hem så hade höftfan frysit fast,då hade jag ont. Tur att vi åker till värmen om en månad ska tina upp höften. Ha en trevlig resa till Tyskland och ha en rikigt blöt party på födelsedan. kram leila

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)