lördag 11 januari 2014

Det börjar ta sig med lägenheten

Godmorgon!
I natt har vi fått snö, äntligen tänker väl många men inte jag! Det kunde fortsätta och vara snöfritt nu men det blir ju iallafall ljusare ute nu det är väl det enda positiva,

Som jag berättat tidigare har vi ju en lägenhet i Turkiet nu tillsammans med syrran, vi hyr från 1 januari och framåt och nu har våra möbler kommit på plats som vi har beställ från den lokala möbelhandlaren i byn, sådet ska bli så spännande och se allt.
Vi har sett några bilder och sen beställt :) På bilden ser ni matbord med sex tillhörande stolar, ser helt ok ut!
Ni kommer få se bilder efter att jag varit där, det är ju lite mer saker man behöver ha i lyan, vi kommer ha me en del och sen fixa resten på plats.
Skönt och kunna lämna handdukar och visa klädesplagg och åka med en halvtom väska sen  :)

Jag längtar och få åka ner nu!!!

Nu ska jag snart ut och pulsa i snön, see you later!

6 kommentarer:

 1. Så himla spännande med er lägenhet i Turkiet! Ska bli kul att få se fler bilder därifrån sen. Håller med dig om snön, vill inte ha, men det blev ju lite ljusare ute i alla fall! Ha en bra lördag!

  SvaraRadera
 2. Var lgh i huset du hade ute på bild för ett tag sedan? Det är ju smart att ha något eget ni som är där ofta. Jag blir lite nyfiken, var i Marmaris är det eller kanske inte alls där hihihi?
  Har just nu besök av en väninna, som jag mötte i Marmaris i somras så det blir mycket sommarprat.
  Kram och pulsa fram försiktigt

  SvaraRadera
 3. Va härligt att bara kunna åka ner "så där".... ska bli roligt att få se bilder från när du varit där. När har du planerat att åka ner..??

  Nä, snö kan kvitta nu... det ska komma i november / december.. sen kan det kvitta. Blir ju aldrig vår annars.. :-//

  Trevlig helg.. // Kram Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åker ner första svängen 7 mars :)

   Radera
 4. Stort, stort GRATTIS till lägenheten! Där kommer ni att trivas. Ska bli hur kul som helst att se fler bilder och följa er i Turkiet!

  SvaraRadera
 5. Har inte varit inne här på ett tag nu så jag märker att jag har missat en del... Grattis till lägenheten, var någonstans är den? Hur länge hyr ni den? På obestämd tid eller?

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)