söndag 22 december 2013

Julkort


Visst är det kul och få handskrivna julkort på posten? självklart svarar ni ja för det hör till julen liksom men nu börjar detta med julkort att dö ut tror jag, vi är nog den sista generationen som skickar julkort med posten.
Jag har skickat iväg 25 julkort tror jag och jag har fått 5 julkort än så länge, några dimper nog ner i morgon och sen kanske 1-3 i mellandagarna och då har det minskat med antal sen förra året.
Varför skickar man inte julkort? är det jobbigt eller dyrt eller???

Glöm inte och skicka till din gamla mormor, farmor, faster m.m det kan få henne glad en  länge tid för hon kanske inte har en dator där hon får sina julkort via mail eller facebook!!

Så tänk efter det kostar inte så mycket!!

10 kommentarer:

 1. Jag skickar vanliga kort ;)

  SvaraRadera
 2. Jag skickar handskrivna julkort, tycker att elektroniska julhälsningar är opersonligt.

  SvaraRadera
 3. Jag gör egna julkort och skickar men i år kom våran Köpenhamnsresa i vägen! Det blev endast till ett par "utvalda" som fick de handgjorda. Sedan är det just till de som ingen dator har som får kort. Håller med Susanne, det är väldigt opersonligt men det finns en del roliga elektroniska.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kikar in o önskar dig en riktigt God Jul. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Visst är det kul med julkort i den riktiga brevlådan. I år var jag lite lat och skickade vykort (med foton på familjen) via appen " riktiga vykort" hur smidigt å bra som helst!
  God Jul önskar jag dig!

  SvaraRadera
 6. Jag är kluven. Å ena sidan älskar jag att måla egna, texta en rad och skicka iväg en hälsning. Å andra sidan tycker jag att det är en onödig miljöbelastning, när man ändå önskar god jul via Facebook. Till äldre släktingar som inte vet vad FB är skickar jag såklart ett julkort.

  God jul!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Skickar självklart vanliga handskrivna julkort till mina nära och kära. Det hör till!

  Stor julkram!

  SvaraRadera
 8. Jag tycker också det är synd att inte folk skickar julkort längre.. :-(
  Skickade ca 12 st själv, har fått 5n st.. :-(

  Julkramen... // Annelie

  SvaraRadera
 9. Ja det är mycket kul att få handskrivna vykort! En personligt kort med andra ord! Vissa gör/tar/köper så passande kort. Jag vi skickar då handskrivna julkort, visserligen har jag gjort motivet speciellt utvalt för jul. Var ute med våra hundar på en långpromenad i skogen och fick ett sånt fint motiv under några granar :) År 2013 Julkort var fångat :) Skickade ca 35 med jul-frimärke du vet ;) Och fick tillbaka 14 st :) Jag tänkte lägga ut alla vykort som damp ned i brevlådan som första bild på Dagen Foto hos Kenneth, men jag valde ett annat att börja med. Ett kom faktiskt idag i brevlådan. Fin blogg du har! Fin låt som var kompad, vem spelar gitarr?

  SvaraRadera
 10. Jo, 5 stycken av de 35 skickade jag med Postens app. Till kompisar jag hade roliga/fina sommarmotiv ifrån :) De blir med mycket bra skärpa och storlek!

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)