lördag 7 december 2013

Julshopping


Jag gillar inte julstressen ute på stan, de gör att jag inte hittar någonting. Sen ska man inte prata om alla köer som man får stå i, det är inte kul när folk står och nyser och hostar en rakt i nacken, känner bara hur bacillerna kryper på mig, tack för den!

Jag sitter här i min soffa med en kopp kaffe, tv-n på med lite ljud och scrollar runt och shoppar bland alla roliga butiker, än så länge har jag bara hittat till mig. :)
Men det finns allt och mer där till så detta blir inget problem!
Nu lite mer kaffe!

Var köper du dina julklappar ifrån?

9 kommentarer:

 1. Jag älskar gå i affärer och shoppa, ta en fika och gärna spendera dgn med med en vän. Underbart! Men händer att jag shoppar på nätet med, bluebox är en favorit för kul annorlunda gåvor.
  Kram Maya

  SvaraRadera
 2. Trevlig helg och glöm inte att idag kl 12 har jag en ny gäst i bloggen :)

  SvaraRadera
 3. Jag shoppar både över nätet och i affärer,, men affärerna är jag oftast väldigt tidig i på året, sällan jag är i sluttampen och handlar, gött det innan ALLT folk kommer med alla bacilusker.

  Trevlig helg.. // Kram Annelie

  SvaraRadera
 4. Vi har slutat att ge till oss vuxna, nästan hihihi Blir ett paket till barnbarnen, vilket inte brukar vara så svårt att köpa i butik. Än så länge har vi inget handlat!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag gillar oxå att klicka hem klapparna.

  SvaraRadera
 6. shopping både i storstan och internet. funkar bra.
  vilka fina gulliga paket du har gjort. har inte bestämt mig ännu hur mina paket ska se ut i år. hemmainslagna paket är bäst.
  sino

  SvaraRadera
 7. Du har smittat mig lite så det blir både och!

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)