tisdag 5 november 2013

Snart dags för julpyssel
Snart är det dags och börja pyssla inför julen, jag riktigt längtar. I år har jag planerat och göra egna julkort så jag har googlat runt lite på tips, så dessa bilder har jag lånat.
Sen har ju Panduro mycket kul och sen färdiga paket så det blir väl att jag beställer hem ett sånt så slipper man tänka till om man inte kommer på något.

Skickar du fortfarande vykort?

7 kommentarer:

 1. Yes, julkort skickar jag.. även om jag har dragit ner på antalet.
  Jag är också sugen på att börja pyssla med något,, får se om det blir någonting eller om det bara är en tanke.

  Ha det finfint.. // Kramen

  SvaraRadera
 2. Många år sen jag slutade med julkort, men lite julpyssel blir det såklart. Sv jag är inte helt hundra på var jag köpt ugglan, men jag tror det var på Village förra julen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Jo det blir några julkort även om det minskar år för år - men jag tycker det är skoj att få och då måste man ju skicka själv också ;) Gjorde nog egna förra året med ett sånt panduro-kit - har inte bestämt mig än hur det blir i år ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 4. Visst är det roligt att göra egna julkort. Sen hoppas man att mottagaren blir glad över kortet:-) Kram

  SvaraRadera
 5. Jag gör egna kort till födelsedagar osv ska nog sätta fart med julkorten, snart.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ja, jag skickar julkort, förr om åren runt 50-tal,men så många blir det inte numera. Gjorde egna julkort med foton på barnen.
  Jag är tyvärr inte alls pysslig nu för tiden, och det blir inget pyssel i år heller. Har blandade känslor som vanligt inför julen och den stress som tyvärr brukar uppstå, fast det har blivit lite lugnare med åren,som tur är!

  SvaraRadera
 7. Rena, enkla och fina! Ser också fram emot jul och julpyssel! Kram

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)