onsdag 3 april 2013

Mitt jobb...

Jag jobbar som personlig assistent sen 8 år tillbaka och jag gillar mitt jobb, jag halkade in i detta yrke efter att ha varit arbetslös i ett år efter att ha jobbat i en sportaffär.
Jobba som personlig assistent räknas till dom svåraste yrken som finns, det kanske låter larvigt men så är det, man ska ska kunna hjälpa kunden/brukare med allt, man ska vara hans armar och ben och plus lite lite till, personkemin måste stämma, man ska gå ihop med familj/anhöriga om det finns, mycket ska bara klaffa.
Man kommer ju kunden/brukaren nära när man jobbar så nära inpå, fast kompisar får man inte bli men man är ju det iallafall på ett sätt. Jag jobbar ju heltid så klart man umgås många timmar.
Det tråkiga är att det händer ju att man förlorar sin kund/brukare, dom har kämpat länge nog med sin sjukdom och detta har hänt våran grupp nu.
Så idag ska vi ta farväl och det kommer bli en tung dag för oss alla, det är ju mitt jobb men vi är inte robotar, känslor finns med!!!

Så tänk på mig idag!

Jag fortsätter med mitt jobb men det känns inte lika roligt längre, jag har jobbat hos två som somnat in och hur länge ska man orka?
Jag är anställd heltid så jobbet i kommunen finns kvar, men man jagar timmar så fort en sån här sak har hänt, man får inte återhämta sig om man inte väljer och sjukskriva sig själv.

Skulle jag bli erbjuden jobb någonstans så byter jag om det är ett bra jobb som jag gillar.

Ha en bra dag allihopa!!!!
❤❤❤❤❤❤

10 kommentarer:

 1. Usch, jag förstår att det är ett tufft yrke men vilken tur att ni finns! Hur skulle de som behöver er annars klara sig?

  Kämpa på!

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt! Styrkekramar till Dig idag! Som sagt, det är tur att ni finns!!!

  SvaraRadera
 3. Tänk vilken tur att det finns såna som dej:) som brinner för sitt arbete. Bara du tänker på dej själv oxå. Det kan nog bli lite mycket ibland...som idag. Ta hand om dej. Kram

  SvaraRadera
 4. Skickar en massa styrkekramar till dig <3

  SvaraRadera
 5. Ja sånt där kan va jobbigt men om du känner så kanske du ska aktivt söka dig en annan tjänst

  SvaraRadera
 6. Anna, jag tänker på dig idag med ledsamt hjärta! Kram

  SvaraRadera
 7. Jaha, det var igår...hoppas du tog dig igenom dagen...

  SvaraRadera
 8. Att jobba med människor kräver sin man och kvinna. Får ni debriefing av er arbetsgivare?

  Jag tänker på dig.

  Ha det fint

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)