tisdag 12 mars 2013

I väntans tider

Som ni kanske har sett så är en Romresa inbokad i höst, syrran fyller femtio bast då ska hela syskonskaran åka med och fira, det ska bli en upplevelse och första gången som vi alla åker iväg med respektive.
Kicki har ordnat med boende, så man har gått i väntans tider och väntat på var vi ska få bo, deras boende blev klart för ca 3 v sedan men för oss så var de kanske lite svårare eftersom vi ska ha dubbelrum, men sen i söndags kom det ett mail med en länk till detta fina, mysiga och lite orginella hotell, jag fastnade för det på en gång. Alla sovrum är olika så de blir spännande och se vad man får. Sen blir det spännande också när räkningen kommer :)

Har du något bra tips inför vår Romresa?8 kommentarer:

 1. Åh så underbart! Jag har tyvärr aldrig varit i Rom, men vill gärna åka dit!!! Då kanske du kan tipsa mig istället ;-)

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 2. SVar: TACK för dinfina kommentar Goa Dej *KRAM*  WOW va mysigt....

  SvaraRadera
 3. Hotellet är ju sååååå coolt, men samtidigt mysigt! Det blir nog bra och du kommer att bli hur nöjd som helst... det syns på dina bilder!
  Rom har ju bara sevärdheter vart man än går/åker. Men Rom består ju av sju "pucklar". Ett måste är att åtminstone besöka en av dem nattetid. Utsikten kommer du aldrig att glömma.

  SvaraRadera
 4. Men så fint:-) dit vill jag oxå åka:-) hoppas ni får jättekul:). Kram

  SvaraRadera
 5. Så roligt!:) Kram från reseledaren!

  SvaraRadera
 6. Wow så mysigt o fint. Vill oxå åka till Rom, älskar Italien men aldrig varit i just Rom. Förstår att du längtar, matem, vinet, modet, människorna, språket ja allt är helt underbart. Suck, jag erkänner är avis. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Molto Bene!! Lyckliga dig, Rom är en härlig stad. Har varit där 2 gånger och har tanken på att resa dit med en väninna i vår, men vi får se om vi kommer iväg.
  Det är bara att gå omkring, så dyker bara platserna upp framför dig. Hela staden är, som ett stort museum.
  Blir nyfiken på hotellet, finns det en länk, som du kan dela med dig av eller det är kanske en hemlis?
  Kram

  SvaraRadera
 8. Underbart! Som sagt, allt är så vackert och sevärt i Rom! Tyvärr en hel del turister och lite dyrt är det!
  Men visst måste man ju se "Fontana Di Trevi" och Spanska Trappan, liksom Colosseum och en titt i S:t Peters Kyrkan kanske?...sen har du Phanteon(ett gammal tempel mitt i Rom) och Piazza Navona( ett fantastiskt vackert torg med fontäner mm)
  Gott äter man i området Trastevere...
  Välj och vraka!!!

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)