lördag 2 mars 2013

Flip flop flip flop

 Hur många flipflops tillverkas per dag egentligen? Tur att spillbitarna återvinns

 I en butik i Miami, Havaianas i alla färger!

Bästa skon och ha sommartid i Turkiet

9 kommentarer:

 1. E ju så skönt men ej bra för foten

  KRAM!!!

  SvaraRadera
 2. Men gud vilket paradis, jag som älskar flipflops och lever så gott som hela sommaren med de här i Sverige också. Måste kolla in om jag hittar den där butiken - vi funderar på att åka till Miami senare i år så det skulle vara kul att besöka den förstås ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 3. De är ju riktigt fräcka! Färgterapi för ögonen och för fötterna:-)
  Cool ny header - väldigt "vårig". Gillas skarpt:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du gillat min header men jag vet inte om jag är 100 nöjd :)

   Radera
 4. Men hellre ett på foppatollor i så fall:)!

  SvaraRadera
 5. Gillar flipflop!

  Ha det gott

  SvaraRadera
 6. Havanais älskar jag, de är så sköna! Helt klart värda sina slantar. Foppatofflor däremot känns inte så lockande:) Vad kul att se Evas kalender, jag tycker att den såg bekant ut? Undrar om den eller nån liknande fanns i slutet på 80-talet, den hade nåt tjejnamn iaf. Minns inte om det var via jultidningarna eller var man köpte den? Kul att läsa om vad som hände när man föddes.Jag ångrar att jag inte bad någon köpa och spara t.ex expressen den dagen sonen föddes, det hade ju varit roligt att få visa en dag:) Kram och ha en härlig söndag! p.s: duktig du är som kämpar på med "förbuden":)

  SvaraRadera
 7. FlipFlop, det hade jag med mig till Turkiet i somras och när semestern var slut så var FlipFlopen lika så och lämnades kvar där. Toppen bra att haffsa fram i men inte så bra för foten men vad gör det när semestern är slut och andra skor ändå kommer på.
  Kram

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)