tisdag 5 mars 2013

Blev lite rädd igår!!


Igår kväll innan jag skulle åka och jobba natt så ville jag titta till min blogg, så när jag klickade på namnet så kom ett meddelande från blogspot att bloggen var avslutad, provade två gånger till och samma sak kommer upp, nu börjar jag bli lite svettig.

Fyra års skrivande borta, pulsen börjar stiga och jag säger åt mannen och gå ut på min sida och där kommer information om att bloggen inte finns.

Jag börjar läsa lite mer och det går och komma in, dom frågade efter mitt mobilnummer som jag fyllde i sen kom ett sms med en kod som jag fick fylla i och vips så kunde jag se bloggen igen.
Det var ingen rolig upplevelse kan jag säga och jag vet inte varför det blev så här.

Har detta hänt dig någon gång?


12 kommentarer:

 1. Nej vad hemskt. Förstår att pulsen steg kraftigt. Konstigt att det blev sådär...undrar just vad det berodde på. Vår son har råkat ut för detta...ungefär. Han betalade dessutom för sin egna domän...men bloggen försvann. Där var många bilder fr hans senaste resa bla.som försvann. Det svider när allt man skrivit och bilder försvinner. Du hade tur ialla fall. Kram:-)

  SvaraRadera
 2. Oj vilken rysare, en sådan upptäckt vill man inte ha! Tur att du fick ordning på den igen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Usch vad hemskt!

  Svar: Jag vet inte om man kan få räkningen som autogiro.

  SvaraRadera
 4. Fy va hemsk, jag skulle få panik.
  Nej detta har inte hänt mig och jag
  hoppas jag slipper uppleva de.

  Tur de gick att fixa till.
  Kram

  SvaraRadera
 5. men huvva då! det har inte hänt mig och hoppas det inte gör det!

  SvaraRadera
 6. Hm, nånting liknande hände mej igår när jag skulle skriva en kommentar i en annan blogg via min Iphone, då ville de ha mitt mobilnr,sen fick jag en kod via sms, och sen kunde jag kommentera...

  SvaraRadera
 7. Oj, förstår att du började svettas! Vilken tur att det löste sig! Pust
  Kram Helen

  SvaraRadera
 8. Nej... skummt...

  SvaraRadera
 9. Nej det har jag tack och lov inte varit med om, hua mig. Mycket minnen och tid har man ju på bloggen =) Skönt att det löste sig! Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 10. Fy vad hemskt. Tack och lov har det inte hänt mig, men jag har däremot fått bloggen hackad och på så viss fått den förstörd.

  SvaraRadera
 11. Då skulle jag få hjärtsnörp, vilken tur att det ordnade sig. Ha det bäst vännen. KramisarTina

  SvaraRadera
 12. Men vilken fasa!!! :-O
  Jag skulle kola vippen på en gång. Det ligger så mycket minnen om vad jag gjort, Fredrik sagt, anteckningarna under mammas sjukdom etc. Kanske dags att börja gå igenom och spara ned...?

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)