onsdag 6 februari 2013

Nu ska man ha fisljus med sig :)

Ha ha va jag skrattade i min ensamhet, såg du Maria & Mindy igår? Dom hade ett bra tips när man ska ut och flyga. Eftersom de kommer äckliga luktvågor i mellanåt så är det bra och ha med sig ett doftljus med lock, man plockar snabbt fram det och dyker ner med näsan i den när den äcklliga doften sveper förbi :)
Kanske ska skaffa dessa tre-pack doftljus och ge i present till vännerna när vi ska ut och flyga :)
Dom är ju för roliga dessa bruttor! :)

10 kommentarer:

 1. ha ha jag såg :)

  SvaraRadera
 2. Nej jag såg inte det, tänkte kolla på det avsnittet på webb-tvn idag:)

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 3. det var ju underbart att se :)
  härliga brudar/tanter det där :)
  kanske ska införskaffa sig fisljus..

  må så gott!
  kram maria

  SvaraRadera
 4. vilken bra ide :) kanske ska smörja sig med nån stark parfym under näsan så slipper manlukta nått överhuvudtaget ta bommullstussar indränkta med parfym o stoppa upp dem i näsborrarna :)

  SvaraRadera
 5. Ha, ha aldrig sett programmet men det får jag nog allt göra....från doftljus till fisljus, ja det är ju en bra ide man kanske alltid ska ha med sig ett fisljus, på bussen, på krogen, i affären, man vet ju aldrig när en odör kommer. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha ha, fisljus - fantastiskt!

  kram

  SvaraRadera
 7. Ja, man kan ju inte låta bli att skratta. De är som några slags serierfigurer med sina små hundar! Fast den idén var ju inte så dum!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 8. Ha ha, dom är verkligen speciella dessa 2 tillsammans. Hade aldrig kommit på tanken med fisljus...men naturligtvis dessa två hade det. Allt under kontroll:-) :-)

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)