lördag 27 augusti 2011

Jobba natt......


Godmorgon!!
Har varit vaken sen kl.4.15 för jag tänkte ställa om mig lite för jag ska börja jobba natt i kväll, så nu kommer jag vara trött senare så jag kan sova lite innan.
Nu tänkte jag höra med er för jag vet att det är många av er som jobbar natt, hur gör ni med mat och sovandet?
Jag vet att man inte ska äta någe direkt på natten och sen att man även går upp för och äta sina vanliga tider även under dagen.
Kan ni ge mig lite bra tips!!!!
Få väl dricka kaffe tills jag mår illa :)

9 kommentarer:

 1. När jag jobbade natt så åt jag lite senare middag och så åt jag något lätt på natten, lite te och macka eller nåt sånt. Frukt är ju bra och kaffe :p Jag som dricker massor ed kaffe annars blev mer sugen på te på natten...
  Hoppas det går bra!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. När jag jobbade natt så fikade jag bara nåt lätt på natten, åt en vanlig frukost när jag vaknade och en lite senare middag. Lycka till :-D

  SvaraRadera
 3. jag har aldrig jobbat en hel natt...nånsin så jag har inga bra tips tyvärr!
  hoppas det går bra för dig

  SvaraRadera
 4. jadu, alla gör lite olika. Jag äter middag som vanligt hemma, sen under natten (vid midnatt eller runt 02) blir det frukt, och varma koppen. Ibland en macka. Keso äter många,eller yoghurt och musli.

  På morgonen vid 05 eller 06 tiden (jobbar till 07.30) så äter jag frukost, det kan bli gröt, eller äggmacka, eller filmjölk. ibland bara en banan...det beror på vad vi har att göra på jobbet! ibland hinner man inte äta något alls! Då är det alltid bra med en banan som man kan äta på vägen hem.
  Om jag inte hinner äta frukost på jobbet,så äter jag något hemma innan jag somnar.
  Sover hela dagen, och när jag vaknar vid 15-16 tiden så blir det KAFFE (det blir det på nätterna oxå)och kanske en frukt,om jag är hungrig blir det fil och flingor.
  Äter middag med familjen vid 18 tiden innan jag åker till jobbet igen.
  Oj...sånt snurrigt svar,eller?
  Ha en bra natt!

  SvaraRadera
 5. Jag har aldrig jobbat hel natt men skulle jag göra de så skulle jag nog bara äta nått lätt på natten men en hel del kaffe skulle jag nog hälla i mig :)

  Lycka till
  kram

  SvaraRadera
 6. Jag har aldrig jobbat natt, så tyvärr kan jag inte ge dig nåt bra tips.
  Natt är nåt jag inte är ett dugg intresserad av, min brukare ansökte ju om 24-timmar, men fick det inte beviljat. Jag sa direkt till chefen att jag vill INTE jobba natt, är inte den personen som klarar att hålla mig vaken på nätterna.
  Har du bytt brukare..??

  Glömt och frågat dig, har din man fått jobb..??
  Gött OM det är så..

  Ha en goer fortsättning på helgen.. // Kramen Annelie

  SvaraRadera
 7. Jag jobbar kvar hos samma kund och vill prova på och jobba natt, man får lite mer tid med mannen på helgerna då eftersom han har fått jobb under veckorna nu :)

  SvaraRadera
 8. Drick mycket vatten så håller du dig vaken o pigg :)

  SvaraRadera
 9. Jobbat natt i 5 år. Dricker aldrig kaffe efter 4 å morgonen, då har jag svårt att sova, Försöker att äta mat på nätterna (vi får mat här åp hotellet) som är lättare. Äter hellre ett fat med frukt än en stor bit kött med sås och sallad. Soppa är perfekt, både gott och värmande när man blir lite trött och kall mitt i natten.
  Äter en stadig frukost innan jag går hem (ägg och bacon om jag kan) och sen äter jag inte förrän jag vaknar. (då är det ofta frukost. Sen blir det något stadigare innan jag går hemifrån (eller på vägen...) Skulle inte få för mig att väcka mig själv för att äta, sömnen är viktigare.

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)