torsdag 11 augusti 2011

Gårdagen i storstan :)

På väg hem till Carina
Ja gårdagen blev ju som sagt inte som planerat, de blev skvaller och shopping och det har ju även med vädret och göra, vi skyller på de i allafall. :)
Vi började dagen med en mysig fika på Vetekatten, de var ju fullt så vi fick sitta i mörkret i kajutan på hårda stolar men de gick ju bra.
Sen en runda på stan och då blev de inget handlat för vi åkte hem till Carina en sväng och där läska vi oss med en Mojito som sen byttes ut mot vin, mitt på blanka dagen :)
Vi hade planer på och äta på Vapiano men sen kom ju regnet och vi vänta och drack mera vin men det slutade ju aldrig regna så vi lagade god mat hemma i stället och de smakade hur bra som helst.
Men sen efter fem någon gång tog vi oss tillbaka till city och då var man ju inte så shoppingsugen längre men jag lyckades fynda på en kort tid i allfall.


Detta var de jag köpte, tyckte de var bra jobbat i allafall.
Nu ska vi försöka ses lite oftare, vi har ju saknat våra träffar. Kan ju berätta att hon bodde tidigare här i min lilla stad men har bott utomlands och nu i storstan så därför har vi kommit ifrån varandra lite men de kändes inte så igår.
Tack för en härlig dag och detta gör vi om!!!! :)

PS: blev inga kort tagna i regnet heller :(

8 kommentarer:

 1. Hej Anna.Otur att ni inte gick till Vapiano. Vi åt där tidigare i somras. Guuud så god mat dom har. Vi fick vänta en halvtimme men det va värt. Man drack en massa goda drinkar i baren så länge.Vi måste ses. Kramar

  SvaraRadera
 2. Förlåt glömde skriva att det är jag Leila som skrev.

  SvaraRadera
 3. Avundsjuk att du har så nära till huvudstaden. Själv ska jag dit nästa helg igen, fast med jobbet och då hinner jag inte se ett dyft.. :(

  Bra shoppat och vin-sörplat!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag vill också åka till huvudstaden och shoppa!
  Fina inköp du fann.
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Regnet det bara öser ner...
  Det har en tendens att bli dyra semestrar när det regnar. Fina shopping fynd!
  Extra lyxigt med en eftermiddag med vin!

  SV: Bordet är köpt hos Hulténs möbler där jag bor men kommer från en leverantör som heter Torkelsons Möbler.

  Kram
  Carina

  SvaraRadera
 6. Vi åker med pegasus så det blir via arlanda och mellanlandning i Istanbul. Samma resa som vi nyss gjort, gick så bra att flyga med Kaan de tiderna :)
  Kolla in på pricerunner för där finns det superbilliga resor!
  Kram :)

  SvaraRadera
 7. Klart ni hade en bra dag,trots regnet!
  Ja,kanske en liten bloggträff i stan vore nåt?

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)