Så här äter man vissa plommon i Turkiet, råa plommon som man doppar i salt.
Är de någon som provat detta? om inte gör de annars :) Jag kommer aldrig gilla de men detta är mannens favvo, han blev superglad när vi hittade ett träd alldeles nära oss.
Så han kommer väl rensa det innan någon annan får smaka på färdiga plommon :)
Låter läskigt! :))))
SvaraRaderaHuuu det lät inte speciellt upphetsande för (smak)lökarna ;0)
SvaraRaderaHoppas allt är riktigt bra med dig??
Själv har det varit lite mycket med det mesta vilket gjort att tiden & inspirationen blivit lidande på bloggen... Men det blir nog bättre :0)
Ha det BÄST!!
Kram Cilla
Nej..det var något nytt för mej,plommon med salt..
SvaraRaderaVA??? Låter så där va´;/
SvaraRaderaJag var med om en som ville ha salt till sitt äpple, det är säkert nån liknande smakupplevelse??
Hoppas du har en härlig sommar!
Kram Eva
Måste ju nästan prova =)
SvaraRaderaLåter inte gott, men intressant :D
Ha det bäst.
Kram M
Såna har jag ätit många av :D
SvaraRadera*skummt*
SvaraRaderamen andra saker jag ÄLSKAR ha salt på...
smörkokta gröna sparris, tomater, majs, gurka.... finns nog mycke e inne i en saltperodare nu
/Fotbollsfru /Marie
Det låter annorlunda...
SvaraRadera:)
HMMM...Är det gott ?????
SvaraRaderaMåste ju nästan prova bara därför = ))
Ha en bra dag.
Kram Helene.
Har ju chansen att prova då vårt plommonträd bångnar av omogna plommon, men nääee, jag tror jag hoppar den idén och väntar tills de mognar istället.
SvaraRaderaPS. Köp dig denna sommarpresent, roligt med nåt nytt.. DS.
Ha det bäst.. // Kramen