måndag 11 juli 2011

Råa plommon med salt

Så här äter man vissa plommon i Turkiet, råa plommon som man doppar i salt.
Är de någon som provat detta? om inte gör de annars :) Jag kommer aldrig gilla de men detta är mannens favvo, han blev superglad när vi hittade ett träd alldeles nära oss.
Så han kommer väl rensa det innan någon annan får smaka på färdiga plommon :)

10 kommentarer:

  1. Huuu det lät inte speciellt upphetsande för (smak)lökarna ;0)

    Hoppas allt är riktigt bra med dig??
    Själv har det varit lite mycket med det mesta vilket gjort att tiden & inspirationen blivit lidande på bloggen... Men det blir nog bättre :0)

    Ha det BÄST!!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  2. Nej..det var något nytt för mej,plommon med salt..

    SvaraRadera
  3. VA??? Låter så där va´;/

    Jag var med om en som ville ha salt till sitt äpple, det är säkert nån liknande smakupplevelse??

    Hoppas du har en härlig sommar!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  4. Måste ju nästan prova =)
    Låter inte gott, men intressant :D
    Ha det bäst.
    Kram M

    SvaraRadera
  5. Såna har jag ätit många av :D

    SvaraRadera
  6. *skummt*
    men andra saker jag ÄLSKAR ha salt på...
    smörkokta gröna sparris, tomater, majs, gurka.... finns nog mycke e inne i en saltperodare nu

    /Fotbollsfru /Marie

    SvaraRadera
  7. HMMM...Är det gott ?????
    Måste ju nästan prova bara därför = ))
    Ha en bra dag.
    Kram Helene.

    SvaraRadera
  8. Har ju chansen att prova då vårt plommonträd bångnar av omogna plommon, men nääee, jag tror jag hoppar den idén och väntar tills de mognar istället.

    PS. Köp dig denna sommarpresent, roligt med nåt nytt.. DS.

    Ha det bäst.. // Kramen

    SvaraRadera

Nu blir jag glad :)