fredag 29 januari 2010

Vilken lukt kl.6.00


Vem kan motstå henne?
Vilket uppvaknande! nu vet jag varför Tyra hoppade upp och ner i min säng i natt. Blev lite irriterad på henne, brukar ju inte vara skitnödig på natten.

Det var så att jag skulle stänga Josefines dörr för hon har rummet vid v-rummet, stänger dörren sätter mig i soffan igen och fortsätter o läsa på datan, de är då jag börjar känna lukten, skiiiiiiiiitlukt..... Jag tål inte sånt, går o tänder lampan och upptäcker en platt skithög under mina Birkenstock, skit på min gröna ryamatta.
Doften sprider sig, springer och hämtar massa papper, torkar och torkar, jag hostar och hostar och spyr nästan. Fattar inte men kan inte med såna lukter, urk urk.

Vet varför detta hände, vi var hem till min pappa igår och fikade och han gav en hel del till henne, blir så arg när man säger stopp och ändå fortsätter han. Nu ska han få höra nästa gång vi ses.
Kan ju i allafall säga att detta var inte kul uppvaknande, nu ligger Tyra hos mig och trycker.
SKIIIIITKUL!!!!!

7 kommentarer:

 1. usch då lät inte bra... ja hon är så go min lilla tjej och väldigt trött uppenbarligen... ha en trevlig resa var ni nu ska .. har inte riktigt uppfattat det..

  SvaraRadera
 2. Typiskt- de följer verkligen sina egna vägar!!!

  SvaraRadera
 3. usch...har just haft en otrevlig upplevelse me den varan(inte jag) men jag vart inblandad:)
  Ha de trevligt på resan/kram Marie

  SvaraRadera
 4. urk inte så kul!!!
  Pusselbitarna är iskubsformar och inte jätte stora men ca 6x4 cm

  SvaraRadera
 5. Roligare kan man ju ha mitt i natten :) Men hon kan ju inte hjälpa det, ibland händer olyckor.

  Ha en underbar resa... är där plats i resväskan tro?
  Kramas

  SvaraRadera
 6. Fyy, jag kommer ihåg när man fick torka upp efter vår hund som vi hade när vi bodde hemma, urk!

  SvaraRadera
 7. Åh, jag vet precis. När jag hade Madde.. Hon gick aldrig till dörren, hon höll sig oavsett så när hon blev sjuk så visste hon inte hur hon skulle få mig att fatta att hon behövde gå ut. Det blev missöden då. Efteråt så kunde jag se tillbaks och tänka "jag borde ju fattat att hon ville ut", men jag fattade inte i tid. Det är SKITjobbigt!!

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)