måndag 11 januari 2010

Måndag morgonIdag börjar mitt nya schema gälla, så de kommer bli lite förändringar och det kommer nog vara lite jobbigt i början och helst då man jobbar helg.
Så idag börjar jag kl.8.00 och slutar kl.21.00, åhhh va länge tänker många nu, men jag jobbar i snitt bara 3 dagar i veckan så jag blir ju ledig 4 dagar, jag tror de kommer bli kanon.
Annars har jag alltid jobbat från kl.8.00-18.30, och då när man slutar har man ingen lust och göra så mycket i allafall,
Jag är nu ledig tisdag och onsdag, vilka är de? :)
Ha en bra måndag!

6 kommentarer:

 1. God morgon! Precis så tänkte jag. Vilken mördardag men det kan man väl stå ut med om man får va ledig några dar emellan. ha en fin dag, kram!

  SvaraRadera
 2. Hellre jobba intensivt och få vara ledig fler dagar! Jag är ledig på onsdag:)

  SvaraRadera
 3. Så hade jag gärna jobbat!!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Jag skulle ha varit ledig 1 vecka nu men sjuklingar på jobbet så det blev 3 extrapass. Torsdagkväll, fredagkväll och söndagkväll, det var den ledig veckan för den här gången :).

  SvaraRadera
 5. Ja, det var dax att börja jobba idag men det blir inte alltid som man tänkt sig.

  Jag hade fått en liten knuta på ryggen och den växte under semester och det blev jätte rött. Tänkte fått en infektion så jag får gå ner till sköterskan idag. Fast jag behövde gå till läkaren för det behöves öppnas upp en liten "operation" på vc. Det var värre än vad de tänkt sig så jag måste gå dit både tisdag och onsdag för att kolla,läggas om och tryckas ut mer så jag fick inte jobba de dagarna på grund av infektions risken. Finns mycket på jobb också eftersom jag jobbar med barn så jag ska få en antibiotika kur med.

  Allt bra med dig?
  Gick det bra med den nya tiden idag?

  Vicki

  SvaraRadera
 6. Då jobbade du en lång dag i går, men har ledigt i dag och i morgon. Vad skönt! God morgon!

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)