onsdag 13 januari 2010

Jordbävningen på Haiti

Bild:lånad från Aftonbladet
Det är ju för hemskt detta som hänt i Haiti nu, över 100 000 personer är döda, ligger människor överallt. Vilken lukt de kommer och bli. Kan bli värsta naturkatastrofen i modern tid som har krävt flest liv.
Jag flög ner samma dag som den stora jordbävningen var i Turkiet, researangörerna avrådde inte att åka, men många var nervösa på nerresan.
När vi kom till Marmaris så hade många burit ner sängarna på gatan, folk vågade inte sova inomhus. Vi åkte hem till lägenheten och packade upp men sen åkte vi ner till våran båt och sov, kändes tryggare där. Men de var flera efterskalv som man kände av, de gick en ilning genom hela kroppen, man var lite nervös dom första dagarna. Men efter en vecka började man koppla av.
Man vet aldrig vad som ska hända, tur är väl de!

2 kommentarer:

  1. Jag skäms, jag har inte kollat nyheter på flera dagar.. Hinner inte nu med, men skall kolla i morgon bitti. När hände detta? Jag såg TV4-nyheter i går morse..
    Sv: Aha! då är vi åtminstone två som tycker samma sak. :D

    SvaraRadera
  2. Jag kommer ihåg när du var där och då var man ju lite orolig! Men man får inte gå omkring och vara orolig och tro att någonting SKA hända!

    SvaraRadera

Nu blir jag glad :)