fredag 1 januari 2010

En skön slappardag

Idag har vi varit samlade hela dagen, Karoline kom hit i morse för hon ville äta frukost och hon är fortfarande kvar (kl.19.20), ligger nu i soffan med feber.
Vi gjorde ett avbrott och åkte en sväng till pappa för och fika,han har varit ensam så plikten kallade. De är så vintrigt ute när man åker ut från stan, riktigt mysigt.
Sen hemma igen så delade vi upp våra rester, räckte precis. Nu har jag snart mitt pussel klart, måste göra lite avbrott ibland, man stirrar blint på bitarna. Bättre och stirra på datan :).
Har ni mått bra idag? Själv kändes det som jag varit på värsta festen fast jag inte drack en droppe igår, så jag tog en alvedon, gick bra och skåla med vanlig cider :)

2 kommentarer:

  1. Jag har mått superbra men lite trött. R och jag tittade på sista avsnittet av DHW, innan vi skulle sova, och klockan blev halv tre!!

    SvaraRadera
  2. Jag fick nog i mig ganska mycket bubbel och vin, så jag mår ganska illa idag faktiskt.... Men mest är jag trött - vi sov inte hemma i natt heller vilket gör än om möjligt ännu tröttare och mer illamående.

    God fortsättning!
    Kram Eva

    SvaraRadera

Nu blir jag glad :)