måndag 14 december 2009

Våran middag

I kväll har Ayman gjort "vindruvsdolma", köttfärs och ris blandat och sen vindruvsblad om, pressa färsk citron över, ungefär som kåldolmar, fast det här är mycket godare.
Han ska ha med detta fat till skolan i morgon för dom har avslutning, alla skulle ha med en rätt från sitt hemland, så de kommer bli en riktig blandning.
Som tur var gjorde han några extra så vi kunde äta det i kväll.

Nu ska jag fylla i min enkät som ska vara ifylld till mitt utvecklingssamtal med cheferna i morgon kl.8, sånt är ju aldrig kul men de ska nog gå bra :)

4 kommentarer:

  1. Att vara väl förberedd inför utvecklingssamtal är skönt - ta tiden som behövs, det lönar sig när du sitter där.

    Många kramar till dig
    ps. synd du inte kan skicka lite dolmar, ser gott ut :-) ds

    SvaraRadera
  2. Spännande med maträtter från andra länder, jag tycker de olika matkulturerna är såå intressanta och oftas väldigt goda.

    Undrar om det är ett sånt där papper vi oxå hade inför vår chef,, vi skulle sätta betyg på oss själva i olika situationer.
    Jisses,, det var SVÅRT, men resultat vart bra ändå.. :o))

    Ha en bra fortsättning på veckan.. // Kramar Annelie

    SvaraRadera
  3. Ser ju gott ut! Har jag ätit? Jag vill äta!

    SvaraRadera
  4. De var supergott vill jag lova, jag lovar o bjuda en dag, så dom som vill får komma :)

    SvaraRadera

Nu blir jag glad :)