tisdag 22 december 2009

Dan före dan före dopparedan

Snart är de julafton tjoho, har lite kvar och göra. Som tur är jag ledig idag så då får jag nog göra en hel del, vi ska tvätta, städa, handla sista klapparna och sen ikväll blir de ju kalas.
Jag har knappt lust och gå ut, termometern visa -15 nu på morgonen och det är ju inte skönt.
Jag kommer ihåg när man var liten då skulle varje vrå vara kliniskt ren, kökssskåpen skulle städas, kopparn putsas och man skulle ha 7 sorters kakor m.m. Tur att de har blivit ändrat eller är de någon som hinner med de idag?
Nej nu ska jag lägga in räkningarna så får man se hur mycket pengar man får kvar :)
Ha en bra dag allihopa! ciao

6 kommentarer:

 1. God morgon! Brrr -15, här har vi kanske -5men det är kallt det med. Idag åker vi upp till min mormor så det blir några timmar i bil. Vi lär ju få köra sakta så vi kommer säkert fram. Ha en bra dag, kram!

  SvaraRadera
 2. Jag städer köksskåp, golvlistor etc annars om året, innan jul gör jag minst möjligt, men tillräckligt för att det blir mysig julstämning. Håller med dig om att det är skönt att man inte behöver stressa som förr i världen. Ha en toppen dag!

  SvaraRadera
 3. Oj så städas å has sej, som sej bör!!!

  Snart får vi julnjuta!

  SvaraRadera
 4. Hörru du fröken. Vad har du för termometer =) Den visade faktiskt -17,8 när jag gick till jobbet halv sju imorse =)Kan jag få låna din??
  Kram

  SvaraRadera
 5. Sara, du vet att jag är dålig på och använda glasögonen, såg kanske lite fel :) kram

  SvaraRadera
 6. Hihi..jag har väl lite städ mani kanske :O För jag kör det gammaldags sättet :P Allt utom 7 sorters kakor... 7 sorters godis istället :P

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)