torsdag 17 december 2009

1 vecka kvar


Nu är det prick en vecka kvar till Julafton, de kommer gå så fort nu. I morgon kommer tjejerna hem och det ska bli skönt och ha dom på hemmaplan igen.
Idag blir det jobba till kl.13 och efter de träning, ska klä granen, slå in lite paket så man inte har kvar allt till sista dagen, paketinslagning är en evighetsgöra. Dom 10 första paketen är roliga och slå in men sen så ledsnar man, kanske ska minska antalet. Men jag tycker om och ge paket på julafton.
Sen blir de handling, måste köpa leta efter en minijulskinka, här går de inte åt så mycket, förra året kastade jag över halva skinkan. Ayman tycker inte skinkan ser färdig ut så han vill gärna steka den :)
Ska också tala om att utetemperaturen är nu -9.4, vem vill ut då? brrrrrrrr

6 kommentarer:

 1. TYcker också det är kul med klappar, men inte om man spar all inslagning till sista kvällen: Jag har ungefär alla klappar kvar att köpa:)

  SvaraRadera
 2. ojjj, jag ska gå igenom mitt idag så får vi se hur mycket de är kvar. Kran

  SvaraRadera
 3. Jag brukar dela skinkan och frysa in det jarg tror inte går åt. Man kan använda den som kassler eller till varma ostsmörgåsar sen. God morgon! :D

  SvaraRadera
 4. God morgon! Ja nu går det fort till julafton. Doms ista dagarna bara springer iväg. Iaf för oss vuxna. För barnen är det en eeeevighet ;-) Är klar med alla julklappar. Ska bara slå in det sista. Ha en bra dag, kramar!

  SvaraRadera
 5. hmm, ska försöka frysa in resten så kanske man kan göra paj eller så :)

  SvaraRadera
 6. Hej Anna!
  Jag samlar alltid alla klappar att packa in till sista dagen... ändå planerar jag att packa in det tidigare. Jag har inte ens börjat!

  Förra året gjorde jag som så att när jag köpte julklappen i affären så fick dom packa in den till mig.. Inte lika kul - men jag slapp stressen dagen innan..

  Kram till dig

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)