fredag 15 februari 2013

Någon som har testat?Fick hem mina snökedjor idag, det var ju en present med en tidning som jag prenumererar på så det tackar jag för.
Min kiropraktor sa redan förra året, köp broddar! Aldrig tänkte jag, pankisvarning (min åsikt) men nu när jag fick hem dessa kedjor ska jag testa dom, ser ju lite proffsigare ut :)
Kul och höra om du har testat?

8 kommentarer:

 1. Håller med om att det ser proffsigt ut! Lycka till!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 2. Svara först på din kommnetar... ja visst e de synd att de inte visar sig/kommenterar... SÅG DU jag fick *hjärta*present sen bara jag hade hållt mej vaken SABLA JB (john blund)

  Nej jag har ej provat broddar eller snökedjor, men som du har jag blivit tillsagd av doktorn UPS man tänke som du panchovarning hoho... men de e billig försökring för man kan halka även den bästa... (jag 1996 åkte vi skridskor å lekte me barnen på isen å WIPS så låg ja ner JAG??? som kan åka??? så samma år som Thomas Brolin bröt sin fot fats i fotboll då så bröt jag min sen dess åker jag ej skridskor)
  men som sagt tillbaka till kedjorna, de lutar åt att jag ska fixa de för min höft skullö å efter OP kan de va halt 13 mars kan de komma snö oxå...


  KRAM från mej

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag talar om sen om dessa va bra :)

   Radera
 3. Rena punkmodet!;)
  Jag tar till stavarna när jag går ut på våra hala vägar men det är klart ibland skulle man behöva för att ta sig till jobbet!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har faktiskt inte sett sådana alls, men det verkar ju väldigt praktiskt! Min annars mycket tränade mor bröt foten när hon var ute med hunden för nåt år sedan och sedan dess är det broddar som gäller för henne. Numera är jag ju inte ute och rör på mig på samma vis, sitter ju oftast i rullstol, men förr när jag hade hundar och var ute varje dag borde jag nog haft något sådant! Kul grej att få i prenumerationspremie, jag brukar mest få nån kräm eller annat i den stilen:) Kram

  SvaraRadera
 5. Vet du vad... man kan faktiskt använda broddar =)
  Lycka till med dina snökedjor.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Svar: Jag tycker absolut att du ska skaffa en sådan!

  SvaraRadera
 7. Dessa kedjor ser ju verkligen ut som snökedjor på en bil som kör i alperna! Då måste de väl fungera perfekt!
  Har aldrig sett sådana för skor. Har ju köpt Icebugs (kängor med inbyggda broddar) som jag är väldigt nöjd med.

  PS. Panschisvarning visst - men dessa grejer är den bästa livsförsäkringen! Jag menar vem vill halka och bryta lårbenshalsen eller handleden. DS

  SvaraRadera

Nu blir jag glad :)